باشگاه شاهنامه پژوهان _ سخن : استاد میرجلال الدین کزازی در همایش پایان سرایش شاهنامه در موزه فرش استاد رسام عرب زاده که در سال ۱۳۹۰ برگزار شد به باشگاه شاهنامه پژوهان این چنین پیام دادند . ایران سرزمین فر و فروغ و فرزانگی است.سرزمینی که هزاران تنگنا و دشواری را تا کنون آزموده و سربلند و پیروز و بی گزند به در آمده است.زیرا پادنماد نمی تواند بر نماد چیرگی یابد. دشمنان ایران به ناچار مقابل آن بالا خواهند خمانید؛نماز خواهند برد و سر به خاک خواهند سود.
بازبینی کلی
0
امتیاز کاربر: 4.46 ( 1 امتیازات)
0
باشگاه شاهنامه پژوهان _ سخن : استاد میرجلال الدین کزازی در همایش پایان سرایش شاهنامه در موزه فرش استاد رسام عرب زاده که در سال ۱۳۹۰ برگزار شد به باشگاه شاهنامه پژوهان این چنین پیام دادند .
ایران سرزمین فر و فروغ و فرزانگی است.سرزمینی که هزاران تنگنا و دشواری را تا کنون آزموده و سربلند و پیروز و بی گزند به در آمده است.زیرا پادنماد نمی تواند بر نماد چیرگی یابد. دشمنان ایران به ناچار مقابل آن بالا خواهند خمانید؛نماز خواهند برد و سر به خاک خواهند سود.