خانه / خبر شاهنامه / نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه به آموزگاری دکتر ابوالفضل خطیبی از شنبه اول مهر
کلیک کنید

نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه به آموزگاری دکتر ابوالفضل خطیبی از شنبه اول مهر

                          باشگاه شاهنامه پژوهان _ گروه خبر : نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه برگزار می شود . نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه به آموزگاری دکتر ابوالفضل خطیبی برگزار می شود . نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه از سوی اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی شنبه ها, از اول مهرماه سه تا پنج پسین برگزار خواهد شد . دوستداران برای شرکت در این نشستها می توانند به نشانی بزرگراه شهید حقانی(غرب به شرق) بعد از پارک طالقانی, بلوار کتابخانه ملی بعد از باغ کتاب, کتابخانه ملی, اندیشگاه فرهنگی مراجعه کنند . شرکت در این نشستها رایگان است .  ابوالفضل خطیبی…

بازبینی کلی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید!
0

                          نشست های شاهنامه خوانی دکتر ابوالفضل خطیبی

باشگاه شاهنامه پژوهان _ گروه خبر : نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه برگزار می شود . نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه به آموزگاری دکتر ابوالفضل خطیبی برگزار می شود . نشستهای آشنایی با داستانهای شاهنامه از سوی اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی شنبه ها, از اول مهرماه سه تا پنج پسین برگزار خواهد شد . دوستداران برای شرکت در این نشستها می توانند به نشانی بزرگراه شهید حقانی(غرب به شرق) بعد از پارک طالقانی, بلوار کتابخانه ملی بعد از باغ کتاب, کتابخانه ملی, اندیشگاه فرهنگی مراجعه کنند . شرکت در این نشستها رایگان است .  ابوالفضل خطیبی نویسنده، شاهنامه‌پژوه و پژوهشگر زبان و ادب فارسی است . دکتر ابوالفضل خطیبی عضو هیئت علمی و معاون گروه فرهنگ‌نویسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و معاون سردبیر مجلهٔ «نامه ایران باستان»، نگارندهٔ بیش از صد مقالهٔ علمی به ویژه دربارهٔ شاهنامه در دانشنامه‌ها و مجلات تخصصی ادبی بوده و در تصحیح شاهنامه با جلال خالقی مطلق در جلد هفتم همکاری داشته‌است. ایشان دریافت‌کنندهٔ جایزهٔ حامیان نسخ خطی در آیین بزرگداشت حامیان نسخه‌های خطی در سوم آذر ماه ۱۳۸۴ به خاطر مقالهٔ «اصالت کهن‌ترین نسخه: فلورانس ۶۱۴ ه‍. ق» بوده‌است . از آثار ایشان می توان به آیا فردوسی محمود غزنوی را هجو گفت؟ هجونامهٔ منسوب به فردوسی: بررسی تحلیلی، تصحیح انتقادی و شرح بیت‌ها, شبرنگ‌نامه : داستان شبرنگ پسر دیو سپید با رستم، از سراینده‌ای ناشناس احتمالاً در قرن ششم هجری، به کوشش ابوالفضل خطیبی و گابریله فان دِن بِرخ و فرامرزنامهٔ بزرگ، از سراینده‌ای ناشناش در اواخر قرن پنجم هجری، به کوشش ماریولین فان زوتفِن و ابوالفضل خطیبی اشاره کرد .

کلیک کنید

یک نظر

  1. جواد مفرد کهلان

    در شناخت اساس تاریخی داستانهای اساطیری کیانی و نوذری اوستا و شاهنامه طی چهار دهه تحقیق به مطابقت این سلسله ها با پادشاهان ماد و هخامنشی رسیده ام که قسمت مطابقت کیانیان با مادها در آن نتیجه گیری جدیدی است.

    https://www.academia.edu/11795708/%D8%A7%DB%8C%D9%86_%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D9%86%D8%A7%D9%85_%D9%88_%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86_%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_%D9%85%D8%A7%D8%AF_%D8%A8%D8%A7_%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B1%DB%8C_The_conformity_of_mythological_Kianists_with_the_Median_Kings_

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

کلیک کنید
باز کردن چت
باشگاه شاهنامه پژوهان
درودبرشما

اگر برای سفارش از فروشگاه باشگاه شاهنامه پژوهان پرسشی دارید پیام خود را بگذارید


با سپاس